Nieuwsbericht

Gezocht: enthousiaste stagiair met vlotte pen

Zoek jij een leerrijke stageplaats in 2022 en heb jij een goede pen? Ben je thuis in de verschillende (sociale)mediakanalen? Heb je interesse in politiek? En ben je daarnaast een echte doener die zich 100% wil inzetten in ons communicatieteam?

Dan is dit jouw kans om inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van de Wetstraat! 

Je zal deel uitmaken van het communicatieteam en je collega’s ondersteunen bij hun dagelijkse bezigheden. Zo zal je teksten schrijven voor de website, de sociale media van de minister opvolgen, een contentkalender opstellen, interviews en bezoeken voorbereiden, instaan voor beeldregie, op zoek gaan naar interessante communicatie-invalshoeken,…

In het communicatieteam is geen enkele dag hetzelfde, dus ook jouw stage zal heel divers zijn. Jouw input en jouw frisse kijk op communicatie zijn zeer welkom. Het liefst blaas je ons omver met creatieve (video)concepten.  
 
Nog beter is het als je deze concepten samen met je collega’s kan uitwerken tot sterke content. Gebeten zijn door het nieuws en de actualiteit is een sterk pluspunt. Er worden namelijk veel kranten gelezen en journaals gekeken op het kabinet. ;-) 

Interesse?

Zin om te starten? We zoeken het hele jaar door gemotiveerde stagiairs. Stuur ons jouw cv en motivatiebrief via geert.dedecker@verlinden.belgium.be